Geen Sofie, des te meer Baziel

Je kent allicht wel het liedje van Sofie de krokodil (die tatert maar, die tatert maar). Na onze twee oudste boys Tuur en Flor... bleek ook ons derde kindje een tof en eigenwijs jongetje: onzen Baziel (Hoera!). Bij ons werd het liedje al snel Baziel de Krokodiel. En geloof ons maar, nu 6 jaar later is het ook van 'die tatert maar, die tatert maar' :-)

De lastige zoektocht naar leuke kleertjes voor onze boys 

Als je zelf jongens hebt, dan ken je dit wel: alle winkels hebben véél meer kleren voor meisjes. Uit dat ene rek voor jongens haal je dan nog de kleertjes die saai en te klassiek zijn... en dan schiet er al zeker niet veel meer over. Dat vonden wij niet leuk want we willen dat ook onze jongens er plezant uitzien met leuke en gemakkelijke kleding.

Daarom is er nu Baziel de Krokodiel

Deze webshop is er alleen voor eigenwijze jongens. Collecties met karakter, toffe kleren, sterke kwaliteit, goede prijzen. Daar gaan wij volledig voor. Vooral Scandinavisch onderCOOLde collecties, maar ook andere kleertjes die we zelf gewoon de max vinden. 

Samen met jou naar een nog leukere webshop

 We hopen dat ook jij hier vindt wat je zoekt. Laat ons gerust weten wat je van Baziel de Krokodiel vindt (info@krokodiel.be). We houden zeker rekening met jouw suggesties om deze webwinkel nog leuker te maken.

Alvast bedankt voor je interesse in onze winkel... en we wensen je heel veel shopplezier!

Miek, Filip, Tuur, Flor en (last but NOT least) BAZIEL!