Snel besteld, snel geleverd!

Nu ook waar je maar wil!

Online shoppen... nice, maar je wil toch dat al dat leuks snel in huis is! Dat vinden wij ook. Daarom zorgen wij dat je heel snel kunt genieten van al die toffe kleertjes. Wie in onze buurt woont, kan ze natuurlijk zelf komen afhalen. Alle andere pakketjes versturen we met bpost. Nu kan dat in België ook op verschillende manieren. Je kiest zelf wat jou het beste past. 

Kostprijs verzending naar België: € 4,95, gratis vanaf € 50. Afhalen bij ons is altijd gratis.

Levermethodes voor België:

Levermethodes

Verzending naar Nederland

Bestellingen naar Nederland worden altijd naar het adres gestuurd dat je opgeeft. Dat kan gewoon je thuisadres zijn, maar ook het adres van een kennis of je werkadres.

Kostprijs verzending naar Nederland: € 7,50, gratis vanaf € 75!

Overmorgen bij jou thuis

Vandaag besteld voor 20u en betaald met kredietkaart, dan verzenden we je kleertjes de volgende (werk)dag. bpost levert ze dan een dag later. Supersnel dus. Naar Nederland duurt het slechts 1 dagje langer. Als je betaalt met een overschrijving verzenden we je bestelling de dag nadat we je betaling ontvangen hebben.

 

Gratis verzending vanaf 50 euro (€ 75 voor Nederland)

We houden ook de verzendingskosten zo laag mogelijk: 4,95 euro voor België en 6,95 euro voor Nederland. Je kan natuurlijk gemakkelijk deze kosten vermijden. Voor elke bestelling vanaf 50 euro nemen wij alle kosten op ons.